Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

«Προτιμώ Νάπολι παρά Ρεάλ»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Ίντερ για να αγωνιστεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι. «Προτιμώ Νάπολι παρά Μπερναμπέου», τόνισε.Ο 19άχρονος Ιταλός επιθετικός, ξεκίνησε την τοποθέτηση του για το «τρεμπλ» που κατέκτησαν οι «Νερατζούρι»:

«Το να κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα δυνατό συναίσθημα, όμως η πιο συγκινητική ημέρα ήταν όταν έπαιξα και προκριθήκαμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μπροστά στον τρελαμένο κόσμο μας στο Καμπ Νόου. Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για τη σχέση μου με τον Μουρίνιο, συχνά όταν βρίσκω έναν χαρακτήρα ίδιο με μένα, αρκετά δυνατό, υπάρχουν κόντρες. Είχα μία σχέση αγάπης και μίσους, υπήρχαν πολλοί καυγάδες αλλά τίποτα σοβαρό, είναι πράγματα που συμβαίνουν. Όταν ξαναβλέπω τον εαυτό μου στο γήπεδο μερικές φορές πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ, είμαι ένα σοβαρό άτομο με υγιείς αρχές, απλά είμαι νεαρός και ως τέτοιος μου αρέσει να διασκεδάζω.

Όσο για το τί θα έκανε αν ο ίδιος ο Μουρίνιο τον καλούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Προτιμώ τον ήλιο που έχει η πόλη της Νάπολι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: