Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Το όνειρο ξεκίνησε...

ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΜΑΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΧΕΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

Στις 11 το βράδυ του Σαββάτου η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε για τη Νότιο Αφρική. Το όνειρο της συμμετοχής για δεύτερη φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλο ξεκίνησε…

«Πάτησε» Ντέρμπαν

Μετά από 9ωρη πτήση, η αποστολή της Εθνικής έφτασε στις 08:20 το πρωί της Κυριακής στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. Οι συνθήκες που συνάντησε η ελληνική αποστολή ήταν πολύ καλές με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Την αποστολή υποδέχθηκαν ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ντέρμπαν, κ. Ζαχαρόπουλος, εκπρόσωποι των ομογενών, μέλη της ΕΠΟ που ήδη βρίσκονταν στη Νότια Αφρική και πλήθος δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Πέφτουν οι τόνοι

Οι διεθνείς μας και ο Ότο Ρεχάγκελ δε θέλησαν να κάνουν την παραμικρή δήλωση πριν την αναχώρηση. Μάλιστα, καταστρώθηκε ένα μικρό σχέδιο για να αποφευχθεί η συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Είναι ενδεικτικό ότι υπάρχει πρόθεση να πέσουν οι τόνοι στη Εθνική ομάδα λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων και να αποφευχθούν φαινόμενα που έλαβαν χώρα με την Εθνική μας ομάδα στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Η ατάκα του «Κάρα»

Εξάλλου, ότι είχαν να πουν οι διεθνείς μας το είπαν σε μια σειρά από εκδηλώσεις χορηγών πριν την αναχώρηση. Δηλώσεις που μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω λινκ με τον Γιώργο Καραγκούνη να κλέβει την παράσταση με το εντυπωσιακό σύνθημα που έδωσε («θα τους φάμε όλους»!).

Στις επάλξεις

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κατέλυσε στη βάση της το πρωί της Κυριακής και το απόγευμα θα κάνει και την πρώτη της προπόνηση επί αφρικανικού εδάφους, ξεκινώντας ουσιαστικά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τη Νότια Κορέα στο «Nelson Mandela Bay Stadium» στις 12 Ιουνίου.

«Σφυρίχτρα» Νεοζηλανδίας

Εν τω μεταξύ, ο Νεοζηλανδός Μίκαελ Χέστερ θα «σφυρίξει» την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Βοηθοί του θα είναι ο συμπατριώτης του Χέντρικ Γιαν Χιντζ και ο Τεβίτα Μακασίνι από το Τόνγκα. Ο Χέστερ είναι 38 ετών, έχει ύψος 1.81μ. και στο επάγγελμα είναι ναυτικός.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Νιγηρία «άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Βόλφγκανγκ Σταρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: