Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Προτάθηκε ο πανύψηλος Νταντί της Οσασούνα για την επίθεση του Άρη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση έφθασε τις προηγούμενες μέρες στα γραφεία του Άρη και αφορούσε τον Εντουάρντο Φερνάντο Περέιρα Γκόμες ή «Ντάντι»!Πρόκειται για τον υψηλόσωμο (1,90) επιθετικό της Οσασούνα που φαίνεται να αρέσει στους «κίτρινους» και η περίπτωσή του να εξετάζεται σοβαρά.

Ο Νταντί δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας του για τη νέα περίοδο.

Η Οσασούνα τον απέκτησε τον Ιούλιο του 2007 έναντι 3,5 εκ. ευρώ. Στα τρία χρόνια παρουσίας στην Παμπλόνα έχει παίξει σε 54 αγώνες και έχει σκοράρει 11 γκολ. Φέτος πήρε μέρος σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος (τα έξι ως αλλαγή) και πέτυχε ένα γκολ (είχε ακόμη πέντε παρουσίες στο Κύπελλο και ένα γκολ).

«Πιέζει ο Άρης»

Την ίδια ώρα, η πίεση που ασκεί η διοίκηση του Άρη για την απόκτηση του μέσου της Ουέλβα, Αντόνιο Βάσκεθ, επιβεβαιώθηκε το Σάββατο δια στόματος του μάνατζερ του Ισπανού, Τέντε Σάντσεθ: «Ο Άρης είναι η ομάδα που πιέζει περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή για να πάρει μία απάντηση», ανέφερε ο ατζέντης.

Αυξάνονται τα διαρκείας

Στο μεταξύ, τα 1.400 έχουν φτάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2010-11 που έχουν βρει ήδη κάτοχο. Χθες περίπου άλλοι 200 φίλοι των κίτρινων έσπευσαν στο ARIS MEGASTORE, προκειμένου να προμηθευτούν το δικό τους εισιτήριο και οι μέχρι τώρα ρυθμοί διάθεσης των εισιτηρίων κρίνονται ικανοποιητικοί.

Κοντά στη Μακάμπι

Εξάλλου, ο Ντάριο Φερνάντες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: