Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο Μπερέτα πήρε σαφές προβάδισμα


Ο Μάριο Μπερέτα Το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Ο Μάριο Μπερέτα έχει πάρει σαφές προβάδισμα έναντι του Βάλτερ Νοβελίνο και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο πρώτος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος.
Αν κρίνει κανείς από όσα διαρρέουν για το ταξίδι του Βρύζα στην Ιταλία, τότε ο Μπερέτα θα είναι ο προπονητής που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα πάρει σειρά ο Σαλπιγγίδης.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός για προπονητή και μεταγραφές, ως αφετηρία τουλάχιστο...
Προς την πλευρά του Μάριο Μπερέτα "δείχνουν" λοιπόν οι κινήσεις του Ζήση Βρύζα.
Μεταξύ Νοβελίνο και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας
"Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (σ.σ. Σάββατο 5/6) δεν έγινε καμία επαφή μεταξύ του κ. Βρύζα και της δικής μας πλευράς. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο κ. Βρύζας δεν επικοινώνησε με τον Βάλτερ Νοβελίνο", φέρεται να έχει δηλώσει ο εκπρόσωπος του Ιταλού τεχνικού.

Από την άλλη, ο Μάριο Μπερέτα τηρεί τις... αποστάσεις μετά το ραντεβού με τον Βρύζα. Στο κινητό του τηλέφωνο είτε δεν απαντούσε, είτε από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα το έκλεισε. Αυτά είναι συνήθως δείγματα που έχουν να κάνουν με θετική εξέλιξη και όχι με κάτι διαφορετικό...

Ωστόσο, πέρα από την ερμηνεία των... κινητών, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εξελίξεις φέρνουν πιο κοντά τον Μπερέτα, τουλάχιστο τις τελευταίες ώρες.
Πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Βρύζας θέλει Μπερέτα, για διάφορους λόγους, μέσα σε αυτούς και τα πολύ καλά λόγια που έχει ακούσει για τον τρόπο της δουλειάς του.

Η Gazzetta dello Sport συμφωνεί...

H "Gazzetta dello Sport" αναφέρεται στον Μάριο Μπερέτα και στην επικείμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο 51χρονος είναι μια ανάσα από τη συμφωνία και ότι η Τσεζένα έχει στραφεί στην περίπτωση του Μάουρο Φικαντέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: