Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αμπρέου: «Θα μεταδώσω την εμπειρία μου στην Εθνική»

Απολαυστικός ήταν για μια ακόμα φορά στις δηλώσεις του ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των 23 παικτών της Εθνικής Ουρουγουάης που θα βρεθούν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.Ο 33χρονος επιθετικός της Μποταφόνγκο τόνισε ότι θα προσπαθήσει να μεταγγίσει την εμπειρία του και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ενώ χαρακτήρισε μοναδική εμπειρία την δεύτερη συμμετοχή του σε τελική φάση Μουντιάλ, μετά από την παρουσία του στη Νότια Κορέα/Ιαπωνία το 2002.

«Είναι μια σπουδαία εμπειρία να είσαι παρών σε Π.Κ. Είμαι σε καλή φόρμα ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της διοργάνωσης», ήταν το αρχικό σχόλιο του «λόκο».

«Αυτό το ταξίδι είναι ξεχωριστό γιατί είναι το δεύτερο Π.Κ. που θα πάρω μέρος – κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Έχω πολύ εμπειρία και θα προσπαθήσω να τη μεταδώσω στην ομάδα», συμπλήρωσε.

Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει στον πρώτο όμιλο τις Νότια Αφρική, Μεξικό και Γαλλία και ο πρώην άσσος του Άρη υποστήριξε ότι η εθνική του ομάδα δεν θα απογοητεύσει τους οπαδούς της: «Είμαστε ένα συγκρότημα με ενωμένους ανθρώπους και αστέρες που έχουν ξεκάθαρες απόψεις. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ο κόσμος της Ουρουγουάης πρέπει να συνεχίσει να μας ενθαρρύνει, γιατί δεν θα τους απογοητεύσουμε. Οι φίλαθλοι είναι συνεχώς κοντά μας και θα δώσουμε τα πάντα για υποστηρίξουμε το πρεστίζ του ουρογουανικού ποδοσφαίρου», κατέληξε ο Αμπρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: