Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αλλάζει φιλοσοφία ο ΠΑΟΚ με Μπερέτα

Το τελευταίο 48ωρο για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι αυτό που διανύουμε με τον Μάριο Μπερέτα να βρίσκεται πλέον κοντά στην Τούμπας. Μέχρι αύριο(7/6) αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη τεχνικού.

Ο Ζήσης Βρύζας επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη θα αποφασίσουν σε ποιον θα εμπιστευτούν το μέλλον της ομάδας, στην μετά Φερνάντο Σάντος εποχή. Ο αντιπρόεδρος-τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να σκιαγραφήσει το προφίλ του Μάριο Μπερέτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Τα συν και τα πλην του νέου προπονητή που κατά 99% θα αναλάβει τις τύχες του Δικεφάλου για τα επόμενα χρόνια.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει πολλές πληροφορίες από παίκτες που συνεργάστηκαν στο πρόσφατό παρελθόν με τον Ιταλό τεχνικό. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Μπερέτα. Ο ιταλός προπονητής που είναι λάτρεις της σκληρής δουλείας, έχει μια διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τον Φερνάντο Σάντος που ήταν πιο συντηρητικός και ας μην το παραδεχόταν.

Ο Μπερέτα στις ομάδες που εργάσθηκε παίζει πάντοτε με τέσσερις στην άμυνα, μόνο ζώνη και του αρέσει να έχει έναν αμυντικό χαφ μπροστά από την τετράδα για να του οργανώνει το παιχνίδι. Αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή και στα εντός έδρας παιχνίδια του αρέσει να παίζει και με δεκάρι, αλλά και με δύο φορ.

Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως μέχρι αύριο(7/6) θα υπάρχουν νεότερα στο θέμα προπονητή. Είτε με την πρόσληψη του Μπερέτα είτε με την εκ’ νέου αλλαγή στο θέμα προπονητή.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως θα καταφέρουν να μειώσουν τα έξοδα για τη νέα χρονιά. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να συζητήσουν με τους παίκτες που έχουν υψηλό συμβόλαιο να υπάρξει μια μείωση. Αυτή την στιγμή δύο παίκτες έχουν βαριά συμβόλαια, οι Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος είναι θετικός στο να πέσει κάτω από τις 500.000 ευρώ με την ΠΑΕ να σκέφτεται να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του.

Οι εργασίες στις θύρες 7 και 8 θα αρχίσουν από τη Δευτέρα (7/6) και τις έχει αναλάβει η εταιρία "ΕΡΓΟ 3", που συμφώνησε με την ΠΑΕ να ασχοληθεί ενεργά και με το αθλητικό κέντρο στη Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: