Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Μένει μέσω Αράνο ο Νασούτι

Αλλαγή δεδομένων στο θέμα της παραμονής του Κριστιάν Νασούτι στον Άρη.Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας «Ole» αναφέρει πως ο παίκτης μπορεί να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να ενεργοποιηθεί η οψιόν που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των «κίτρινων» και της Ρίβερ Πλέιτ. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Αργεντινού αμυντικού προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 250 χιλιάδων ευρώ και τον Κάρλος Αράνο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η Ρίβερ αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Φεράρι και ο Αράνο εμφανίζεται αυτή την στιγμή ως ο επικρατέστερος. Ο Άνχελ Κάπα γνωρίζει τον παίκτη του Άρη από την κοινή τους παρουσία στην Ουρακάν την σεζόν 2008-2009 και αυτός ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις τελικές διαπραγματεύσεις. Από την πλευρά του, ο Νασούτι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό που περιμένει είναι να ολοκληρωθούν οι επαφές μεταξύ του Άρη και Ρίβερ Πλέιτ.

Η οψιόν αγοράς του Νασούτι είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, με βάση την συμφωνία των δυο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι. Οι ιθύνοντες του Άρη προσπάθησαν να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Αργεντινών, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά, η διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ άλλαξε στάση και εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: