Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο Εθνικός κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ!


Οι παίκτες του Εθνικού πανηγυρίζουν στις Σέρρες O Εθνικός επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ στη Β' Εθνική και έβαλε... φωτιά στη διαδικασία μιας και οι Μακεδόνες δεν κατάφεραν να "κλειδώσουν" την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα. Ετσι, ο Πανσερραϊκός θα παίξει την άνοδο στο ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στις Σέρρες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε ένα λεπτό πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Ψιάνου. Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος ωστόσο στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση.

Παρά τις προσπαθειες των Μακεδόνων, όμως, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο Εθνικός πήρς τη νίκη γοήτρου βάζοντας σε... περιπέτειες το συγκρότημα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Σύρος (66' Τερλελής), Φαρινόλα, Καρακώστας, Κορακάκης (86' Σιλιγαρδάκης), Τσεμπερίδης, Νικολόπουλος, Κωστάκης, Σουμπίνιο (81' Στρατάκης).
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Ν. Ζαπρόπουλος, Μπανγκουρά, Σκάγκλια (57' Ανάκογλου), Βοσκόπουλος, Καλί (46' Παπάζογλου), Γεωργιάδης, Μιχαήλ, Κόντος, Κωνσταντινίδης (81' Τράκις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: