Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τα είπανε, τα (ξανά)συμφωνήσανε και περιμένουν


Γευμάτισαν και τα βρήκαν Αδαμίδης και Μπάγεβιτς... Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε την Τρίτη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρουσία και των Αρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη. Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν για περίπου 1,5 ώρα και σε αυτή την κουβέντα τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα των "κιτρινόμαυρων" καθώς και τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Βόσνιος τεχνικός ζήτησε από τον κ. Αδαμίδη να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφές της "Ένωσης", προκειμένου στη χειρότερη των περιπτώσεων στις 6 Ιουλίου οπότε και η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της να έχει όλους τους παίκτες που θα υπολογίζει για τη νέα χρονιά στη διάθεσή του. Υπενθυμίζουμε ότι η "πρώτη" της "Ένωσης" έχει οριστεί για την επόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου...

Ο πρόεδρος του "δικεφάλου" από την πλευρά του, υπενθύμισε στον κ. Μπάγεβιτς πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει πωληθεί κανένας παίκτης από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση (σ. σ. Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς), ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ικανοποιήσει τις "απαιτήσεις" του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: