Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Γκαρσία: "Ο ΠΑΟΚ και η Εθνική Ουρουγουάης"


Ο Πάμπλο Γκαρσία στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ, ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει πόσο πολύ του έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ συγχρόνως σχολιάζει και την εκπληκτική, μέχρι τώρα, πορεία της Εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Συγκεκριμένα, είπε: "Μου έχει λείψει πολύ η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Μπορεί να βρίσκομαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Μου έχουν λείψει πολύ οι φίλαθλοί μας, αλλά και γενικότερα όλα όσα ζω με τον ΠΑΟΚ."

Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολιάζοντας την πορεία της Εθνικής Ουρουογουάης, τόνισε: "Παρακολουθώ τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας της χώρας μου στο Μουντιάλ. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα οι συμπαίκτες μου."

Ο Ρούνεϊ κι ο Σαλπιγγίδης
Η γαλλική ιστοσελίδα Sofoot, φιλοξενεί τον Σεντρίκ Καντέ που με δηλώσεις του τον παρομοίασε τον Σαλπιγγίδη με τον Ρούνεϊ. Σε αφιέρωμα γίνεται λόγος για το ιστορικό γκολ που σημείωσε ο Σαλπιγγίδης κόντρα στη Νιγηρία, στο χαμηλό προφίλ που διατηρεί και την ομαδικότητα του και ζητήθηκε η γνώμη δύο συμπαικτών του των Σεντρίκ Καντέ και Γιώργου Καραγκούνη.

"Είναι ένας μικρός ταύρος που δεν υπολογίζει τις προσπάθειες του στο γήπεδο. Έχει μία απίθανη έκρηξη και γενναιοδωρία. Γνωρίζω πολύ λίγους παίκτες σε αυτό το επίπεδο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ας πούμε ότι γίνεται μία συνηθισμένη κούρσα στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία πέντε λεπτά. Αυτός θα έρθει να κάνει στην περιοχή μας για να κάνει τάκλιν. Είναι ο δικός μας Γουέιν Ρούνει" ανέφερε ο Σεντρίκ Καντέ που αποκαλύπτοντας διάλογό του με τον Σισέ, συμφώνησαν και οι δύο πως η απώλειά του είναι μεγάλη για τον Παναθηναϊκό.

Φιλικό με ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ο ΠΑΟΚ δεν το ανακοίνωσε ακόμη, αλλά... Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "footballbulgaria.gol.bg" το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου στην Γερμανία. Το ότι ο "Δικέφαλος" θα έδινε φιλικό με την βουλγαρική ομάδα ήταν γνωστό, απλά το δημοσίευμα ανακοινώνει την συμφωνία των δύο ομάδων και την ημερομηνία του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: