Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: "Είμαστε υπερήφανοι"


Ο Οτο Ρεχάγκελ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα Ο Οτο Ρεχάγκελ, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Αργεντινή. Παράλληλα θεώρησε επιτυχία και μόνο το γεγονός ότι η Ελλάδα βρέθηκε στην Νότιο Αφρική. Τέλος, δεν θέλησε να πει κάτι σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

"Αν λάβουμε υπόψη μας όλη την πορεία μας από την προκριματική φάση μέχρι εδώ, ναι, είμαστε περήφανοι. Είναι επιτυχία και μόνο που προκριθήκαμε. Άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Ρωσία, δεν πέρασαν καν. Θέλαμε να έχουμε επιτυχημένη πορεία και στα τελικά. Χάσαμε από τη Νότιο Κορέα και απογοητευτήκαμε, νικήσαμε τη Νιγηρία και πήραμε χαρά και σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα", είπε αρχικά.

Για τον αγώνα σχολίασε: "Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Ισως έπρεπε να επιτεθούμε περισσότερο και να αμυνθούμε λιγότερο. Αν ο Σαμαράς σκόραρε στο 48' ίσως υπήρχε άλλη εξέλιξη στο ματς. Πάντως χάσαμε δίκαια από μια ανώτερη ομάδα. Είχαμε ατυχία με τους τραυματισμούς και κάναμε νωρίς τις αλλαγές, οπότε δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε πιο επιθετικά στο τέλος. Για να παίρναμε θετικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να πήγαιναν όλα καλά, να μην είχαμε τραυματισμούς και να αξιοποιούσαμε όλες τις ευκαιρίες μας. Η Αργεντινή είναι καλύτερη ομάδα από μας και έπαιξε καλύτερα. Ο πάγκος μας δεν είναι ίδιας δυναμικότητας με τους παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις αλλαγές που θα θέλαμε".

Τέλος, για το μέλλον του στην ομάδα, είπε: "Θα μιλήσω στους παίκτες, θα μιλήσω και με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: