Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Πανσερραϊκός πρώτος για τον Πάντο


Ο Τάσος Πάντος σε μία προσπάθειά του Από την στιγμή που ο Τάσος Πάντος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα ενδιαφερθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Πανσερραϊκός πάντως, του έχει καταθέσει ήδη πρόταση και περιμένει την απάντησή του.

Στο μεταξύ την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει στην πόλη των Σερρών ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο προπονητής της ομάδας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη και θα αποφασίσουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν στις μεταγραφές.

Τέλος η διοίκηση εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση: "Σε είκοσι ημέρες τα γήπεδα του Πανσερραϊκού θα είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν τις ομάδες μας για τις προπονήσεις. Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σποράς και συντήρησης τόσο στο χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Σερρών όσο και στα βοηθητικά γήπεδα της Ομόνοιας. Αύριο θα γίνει επιθεώρηση στα τέσσερα νέα βοηθητικά γήπεδα της ομάδας μας στην περιοχή του Λευκώνα και θα γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες διατήρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: