Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

«Πιέζει» ο Ζαγοράκης για ΔΕΠΑ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3f3ca891be3d408aa8bdf9c43ba8493b_L.jpg?1277300023?1277300023?1277300023Το θέμα που «καίει» στον ΠΑΟΚ είναι το θέμα της χορηγίας στη φανέλα. Παρότι εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ΔΕΠΑ, o Zαγοράκης και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται να το «παλέψουν» με την βοήθεια κυβερνητικών παραγόντων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θεωρείται κρίσιμο για την διοίκηση του ΠΑΟΚ που καλείται να βρει άμεσα λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα, πριν έρθουν τα χειρότερα. Το θέμα της χορηγίας στο μπροστινό μέρος της φανέλας το έχει αναλάβει προσωπικά ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να πιέσει προκειμένου το σωματείο να μην χάσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό το 1,4 εκατ. Ευρώ από την χορηγία της ΔΕΠΑ.

Η συμφωνία με την εταιρία φυσικού αερίου ήταν για 2 χρόνια με την προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Για την ώρα η εταιρία, έχει καταρχήν αποφανθεί αρνητικά για την ανανέωση της χορηγίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη θέση εντάσσεται στα πλαίσια μίας γενικότερης πολιτικής περικοπών που ακολουθούν όλες οι ΔΕΚΟ.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θεωρεί πως η αρχική απόφαση μπορεί να αλλάξει. Μάλιστα σκοπεύει έχοντας κάνει μια προεργασία με κυβερνητικούς παράγοντες να ταξιδέψει στην Αθήνα για μια σειρά επαφών με τους παράγοντες της εταιρίας. Αν η προσπάθεια δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σε άλλους ενδιαφερόμενους για να διαφημιστούν μέσω της φανέλας του ΠΑΟΚ και να έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα οι χορηγίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: