Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Λούσιο: "Το όνειρο μας είναι ανεκτίμητης αξίας"


Ο Λούσιο με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας Μπορεί ο Τύπος της Βραζιλίας να οργιάζει σχετικά με το πριμ της «σελεσάο», σε περίπτωση που «στεφθεί» παγκόσμια πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, αλλά ο Λούσιο απέφυγε διπλωματικά να αποκαλύψει το ποσό, τονίζοντας ότι «το όνειρο μας είναι ανεκτίμητης αξίας».

«Το χρηματικό έπαθλο δεν είναι ο στόχος μας. Αποκλειστικός στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε το όνειρο μας, που είναι ανεκτίμητης αξίας. Κανένα ποσό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανάδειξη σου σε παγκόσμιο πρωταθλητή» τόνισε ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο ίδιος ο έμπειρος αμυντικός εκπροσώπησε τους διεθνείς στις διαπραγματεύσεις με την βραζιλιάνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου σχετικά με το πριμ που θα πάρει η ομάδα, αν κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο για έκτη φορά στην ιστορία της. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επιτεύχθηκε τον Μαϊο, αλλά από κανέναν δεν έχει διαρρεύσει το ύψος του ποσού.

Σύμφωνα, πάντως, με την «O Estado de Sao Paulo», το τρόπαιο θα κάνει κατά 550.000 δολάρια πλουσιότερους κάθε έναν από τους 23 ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Κάρλος Ντούνγκα, ενώ η «Folha de Sao Paulo» κάνει λόγο για ένα πιο «προσιτό» πριμ, που ανέρχεται στα 195.000 δολάρια για τον καθένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: