Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τσέζαρεκ ο αντί-Κάμπορα–Θέλει και Τζόνσον

http://www.sport24.gr/ast/cov/67/675146_b.jpgΠαρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Χαβιέ Κάμπορα από τους κίτρινους όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο αντικαταστάτης του Αργεντινού επιθετικού. Θέλει και Τζόνσον ο Κούπερ.Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επιθετικός που θα κληθεί να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ του Άρη από την λύση της συνεργασίας με τον Χαβιέ Κάμπορα.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Εντγκάρντο Κάμπορα μετά από δικό του αίτημα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με σεβασμό απέναντι σε ένα ποδοσφαιριστή που τίμησε την φανέλα του ΑΡΗ έλυσε το συμβόλαιό του, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και πλέον του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Αυτή ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την λύση του συμβολαίου του Κάμπορα που βρέθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και είχε συνάντηση με τον πρόεδρό της ΠΑΕ, Αθανάσιο Αθανασιάδη, παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της, Γιάννη Κόντη. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Άρη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους είχε υπογράψει προ δύο μηνών το συγκεκριμένο συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Μία υπογραφή που ουσιαστικά είχε έρθει παραμονές του τελικού του Κυπέλλου hellas online στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον στον Άρη όμως όχι απλώς έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Κάμπορα αλλά και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ με τον Κροάτη επιθετικό που τα τελευταία χρόνια είχε φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται στο επίκεντρο με την απόκτησή του να μην αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.

Επιμένει για Τζόνσον ο Κούπερ

Στα υπόψη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ όμως παραμένει πάντα και ο Έντι Τζόνσον με ενδεχόμενη παραμονή του διεθνή με τις ΗΠΑ επιθετικού να έχει να κάνει και πάλι με την μορφή δανεισμού από την Φούλαμ όπου και ανήκει. Κι αυτό γιατί το ποσό του 1.200.000 ευρώ που είχε τοποθετηθεί ως όρος στην συμφωνία του δανεισμού του τον περασμένο Ιανουάριο φαντάζει απαγορευτικό.

Από εκεί και πέρα στον Άρη έχουν ρίξει το βάρος τους στην εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την θέση του αριστερού χαφ αλλά και του αμυντικού χαφ έχοντας αφήσει στην άκρη την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ. Το φλερτ με τον Ισπανό Χάβι Φουέγκο της Ουέλβα παρουσιάζει στασιμότητα, η υπογραφή με τον Βραζιλιάνο με ιταλικό διαβατήριο αριστερό μπακ Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα είναι θέμα ωρών ενώ στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας δύσκολα να ταξιδέψει ο 23χρονος Καμερουνέζος αριστερός χαφ Εσόμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: