Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Κάμπορα, ο Αραβίδης, ο Γκαρσία κι ο Μίσελ


Ο επιθετικός του Αρη, Χαβιέ Καμπόρα Ενα σωρό αλλαγές γίνονται στον Aρη, στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Εντελώς ξαφνικά δόθηκε τέλος στη σχέση με τον Χαβιέ Κάμπορα. Ο πρώτος σκόρερ των "κιτρίνων" στην περσινή περίοδο με 13 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρχικά ειπώθηκε ότι καθυστέρησε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη κατά μια μέρα σε ότι αφορά το καθορισμένο πρώτο ραντεβού της περιόδου. Ως δικαιολογία παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τη βίζα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάμπορα έθεσε οικονομικό ζήτημα, δεν βρέθηκε σημείο επαφής με τη διοίκηση και έτσι οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε ένα πρόωρο διαζύγιο. Να σημειωθεί ότι, μόλις δυο μήνες πριν, είχαν προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, η ανακοίνωση του Aρη ανακοίνωσε: ''Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Εντγκάρντο Κάμπορα μετά από δικό του αίτημα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με σεβασμό απέναντι σε ένα ποδοσφαιριστή που τίμησε την φανέλα του ΑΡΗ έλυσε το συμβόλαιό του, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και πλέον του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του''.

Τελικά και Αραβίδης
Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Aρη ξεκίνησε προπονήσεις επί αυστριακού εδάφος από χθες το απόγευμα κάτω από χειμωνιάτικες συνθήκες . Οι «κίτρινοι» μετά από αρκετές ώρες ταξιδιού βρέθηκαν στο Κίτσμπιελ όπου θα περάσουν τις επόμενες 14 ημέρες τους.

Στην αποστολή θα προστεθούν οι Μίσελ Γκαρμπίνι και Χρήστο Αραβίδη.
Ο τελευταίος δεν ήταν αρχικά στα ονόματα που ανακοινώθηκαν για την αποστολή της Αυστρίας.

'Ολοι υπέθεσαν ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του Αργεντινού προπονητή αλλά, το σκηνικό άλλαξε, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αυστρία για να ακολουθήσει κανονικότατα την προετοιμασία της ομάδας του, με την οποία δεσμεύεται με ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.

Ο Αραβίδης παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για μερικές ημέρες για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Παίζεται η απόκτηση του Μίσελ
Ο Μίσελ Γκαρμπίνι μπορεί να ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ Aρης ότι θα μεταβεί στην Αυστρία για να ακολουθήσει την προετοιμασία, ωστόσο, δυσκολεύεται να εξασφαλίσει τα έγγραφα που απαιτούνται, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι κοινοτικός και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Σε περίπτωση που ο Μίσελ δεν καταφέρει να πάρει στα χέρια του τα έγγραφα, οι κίτρινοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας, αφού βάσει του σχεδιασμού, δεν προβλέπεται κατάληψη θέσης ξένου από τον αριστερό μπακ. Οι άνθρωποι του ’ρη δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πάρα πολύ καιρό τον Μίσελ, για τον οποίο πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά θα τα καταφέρει να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Μείωση ο Νάτσο
Τέλος, ο Νάτσο Γκαρσία, λίγο έλειψε να μπει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Την τελευταία στιγμή μπήκε στο αεροπλάνο για την Αυστρία. Ο Βολιβιανός που δεν έχει ικανοποιήσει κατά την περσινή περίοδο ούτε τον προπονητή ούτε και τη διοίκηση που του έχει προσφέρει ένα μεγάλο και πολυετές συμβόλαιο, θα συζητήσει για τη μείωση των αποδοχών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: