Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τέλος ο Σπανούλης από τον Παναθηναϊκό


Ο Μπουρούσης σταματάει τον Σπανούλη Ο Βασίλης Σπανούλης ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Οι "πράσινοι" περίμεναν την απάντηση του διεθνούς γκαρντ έως σήμερα κι αυτός δεν τους πήρε ποτέ τηλέφωνο. Αυτό εκλήφθηκε ως αρνητική απάντηση και ενόχλησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" θεωρούσαν δεδομένη την παραμονή του Σπανούλη, αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Ο Ελληνας γκαρντ το σκέφτηκε αρκετά και αποφάσισε να μην παραμείνει στο "τριφύλλι". Ο Ολυμπιακός του πρόσφερε περισσότερα χρήματα και σύμφωνα με πληροφορίες του πλήρωνε και την εφορία. Το συμβόλαιο που πρόσφερε ο Ολυμπιακός στον Σπανούλη είναι τριετούς διάρκειας και οι πληροφορίες αναφέρουν για ετήσιες απολαβές ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στον αντικαταστάτη του Βασίλη Σπανούλη. Οι πράσινοι συζητούν ήδη με τον Τέρελ ΜακΙντάιρ της Σιένα, ο οποίος μοιάζει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: