Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Άρης- Μίσελ διετίας – Αγκαλιά με Τσέζαρεκ

http://www.sport24.gr/ast/cov/mi/misel_2010_6_23_21_17_45_b.jpgΗ ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου με ιταλικό διαβατήριο στην κατοχή του Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αύριο Πέμπτη (24/06) εξάλλου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ και πιθανότατα θα υπογράψει το συμβόλαιό του.Ο Μίσελ αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ και έχει γεννηθεί στις 9 Ιουνίου του 1981, στην πόλη Βιτόρια της Βραζιλίας με ύψος 1.87μ. και είναι 75 κιλά.

Στις αρχές του 1998 υπέγραψε στην Ατλέτικο Μινέιρο και στην πρώτη του χρονιά πέτυχε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Μινέιρο. Με την φανέλα της Ατλέτικο Μινέριο, αγωνίστηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2004 σε 83 αγώνες, πετυχαίνοντας και 9 γκολ.

Τον Ιούνιο του 2004 μετακόμισε στην βελγική Σταντάρ Λιέγης όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Στην ομάδα του Βελγίου, έμεινε συνολικά δύο χρόνια, αγωνίστηκε 28 φορές και πέτυχε 2 γκολ. Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο Παραναένσε. Έπαιξε σε 58 αγώνες σημειώνοντας και 6 γκολ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ναούτικο, όπου σε διάρκεια έξι μηνών είχε 27 εμφανίσεις και 1 γκολ. Το Φλεβάρη του 2010, μεταπήδησε στην Βιλανόβα, με την οποία είχε 11 συμμετοχές. Συνολικά έχει 207 συμμετοχές και 17 γκολ.

Ο Μίσελ είναι τέσσερις (4) φορές διεθνής με την πρώτη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας και πρόκειται ναι ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη στο αθλητικό κέντρο του Κίτσμπουελ της Αυστρίας αύριο (24/06) το πρωί.

"Με όρεξη για πολλή δουλειά"

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Άρη ο Μίσελ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, w.w.w.arisfc.gr, τόνισε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που επιστρέφω στην Ευρώπη και μάλιστα σε μία ομάδα με μεγάλους στόχους και δυναμική.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Άρης τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Έχω όρεξη για πολλή δουλειά και σκοπεύω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για την ομάδα".

Ενσωματώθηκε ο Αραβίδης

Στα αγωνιστικά στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας ο Χρήστος Αραβίδης ενσωματώθηκε σήμερα το απόγευμα με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη, ενώ στην απογευματινή προπόνηση ο Τόνι Κάλβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεών του στον αχίλλειο.

Όλο και πιο κοντά σε Τσέζαρεκ

Αύριο εξάλλου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την διοίκηση της ΠΑΕ και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του. Εκτός του Κροάτη πάντως στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκεται και το φλερτ της παραμονής του Έντι Τζόνσον εκ νέου ως δανεικού από την αγγλική Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: