Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τοπαλίδης: "Αποχωρώ από την Εθνική"


Ο Οτο Ρεχαγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης παρακολουθούν με αγωνία... Ο Οτο Ρεχάγκελ δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει και αν θα παραμείνει στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ομως ο άμεσος συνεργάτης του, ο Γιάννης Τοπαλίδης, ανακοίνωσε μετά το παιχνίδι με την Αργεντινή ότι δεν πρόκειται να παραμείνει, αλλά θα αποχωρήσει από το τεχνικό επιτελείο.

"Ολα αυτά τα εννέα χρόνια που δούλεψα στην Εθνική ήταν καταπληκτικά. Βρεθήκαμε με την ομάδα και παραμείναμε σε υψηλό επίπεδο. Οπως και να 'χει, ακόμη και να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής ο Οτο Ρεχάγκελ, εγώ θα αποχωρήσω. Ηταν η τελευταία μου βραδιά", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Πριν αναλάβω το πόστο μου στην Εθνική δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά που συνέβησαν. Είναι πολλές οι χαρές όλα αυτά τα χρόνια, η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η πρόκριση στο Euro 2008 αλλά και η πρόκριση στο Μουντιάλ. Η χειρότερη ήταν το ότι δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ του 2006".

Για το ματς με την Αργεντινή, τόνισε: "Γνωρίζαμε ότι απόψε ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση. Επρεπε να ταιριάξουν τα αποτελέσματα. Παρ' όλα αυτά όλοι ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρουμε κόντρα στην Αργεντινή. Κρατήσαμε για πολύ το 0-0. αλλά το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν πολύ δύσκολο για εμάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: