Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Υπό κρίση οι δανεικοί στον ΠΑΟΚ

Υπό κρίση οι δανεικοί στον ΠΑΟΚ

Την τύχη των δανεικών παικτών τους που επιστρέφουν αλλά δεν είναι βέβαιο και πως θα παραμείνουν στην ομάδα, εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Μολονότι αυτοί επιθυμούν μια δεύτερη ευκαιρία, δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει κάποιος από όλους στην ομάδα και κυρίως είναι άγνωστο ποιος θα παραμείνει;
Ο Μοχαμέντ Αμπουμπακάρι έχει επιστρέψει από την Λιβαδειά όπου πέρασε ένα αγωνιώδες εξάμηνο και ήδη ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη ατομικές προπονήσεις. Τον θέλει ο Πανσερραϊκός, που τον ήθελε και τον περασμένο χειμώνα. Τον ζητά και η Κέρκυρα αλλά και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από την Τούμπα και περιμένει από το νέο προπονητή την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Ελπίζει να ακολουθήσει τουλάχιστον την προετοιμασία της Γερμανίας, για να δείξει εκεί σε πρώτο χρόνο την ικανότητα του να ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Σωτήρης Μπαλάφας, φαίνεται πως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον ΠΑΟΚ αφού εκτός από τον Σάντος που τον ήθελε και αν έμενε θα είχε μια θέση στο ρόστερ, απολαμβάνει της εκτίμησης και του Βρύζα, οπότε όλα είναι πλέον πιθανά.
Τέλος ο Κλάους Αθανασιάδης, που φέτος έκανε μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα στον Πανσερραίκό, θέλει κι αυτός να επιστρέψει, με μικρότερες όμως πιθανότητες γιατί σε πολλά από τα παιχνίδια της σερραϊκής ομάδας ήταν αναπληρωματικός. Όλα αυτά κρίνονται αυτές τις μέρες και σύντομα θα γίνουν γνωστές οι κρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: