Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Παρέιρα: "Δεν έχω δει χειρότερο διαιτητή"

http://www.contra.gr/images/m/parreira_1706_m.jpgΩς τον χειρότερο διαιτητή της διοργάνωσης χαρακτήρισε τον Μάσιμο Μπουζάκα ο τεχνικός της Νοτίου Αφρικής, Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα.

Ο προπονητής των "μπαφάνα-μπαφάνα" υποστήριξε πως ο Ελβετός ρέφερι διαμόρφωσε με τις αποφάσεις του το τελικό σκορ υπέρ της Ουρουγουάης, καθώς κατά την άποψή του δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αποβολή, στη φάση που ουσιαστικά έκρινε το ματς.

"Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, όμως η Ουρουγουάη είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλους παίκτες σαν τον Φορλάν. Αλλά δεν είναι μόνος του, έχουν μία συμπαγή ομάδα. Η εμπειρία τους έκανε τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία του ματς. Η πρόκριση δεν έχει χαθεί, όλα θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική, ίσως να κριθεί και στη διαφορά τερμάτων. Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε τη Γαλλία. Σε ό,τι αφορά τον διαιτητή, είναι ο χειρότερος που έχουμε δει σε αυτήν τη διοργάνωση ως τώρα. Δεν υπήρχε ανατροπή και κόκκινη κάρτα. Εύχομαι να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι μας. Δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ", ήταν τα λεγόμενα του Παρέιρα.

Από την άλλη πλευρά, ο κορυφαίος του γηπέδου και σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων για τη "σελέστε", Ντιέγκο Φορλάν, δήλωσε: "Το σημαντικό δεν είναι ότι πέτυχα δύο γκολ, αλλά ότι νικήσαμε. Νικάει όλη η ομάδα, ανεξάρτητα από το αν σκοράρεις ή όχι, αυτή είναι η μοίρα του επιθετικού. Και στο πρώτο ματς με τη Γαλλία παίξαμε καλά, κάναμε μία συνολικά καλή εμφάνιση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: