Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Χάνει έναν, φέρνει έναν η Μάντσεστερ


Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρεάλ Ανανεώνει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται να χάνει από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Νεμάνια Βίντιτς. Στην περίπτωση του Γάλλου, ο Αλεξ Φέργκιουσον φαίνεται αποφασισμένος να μη τον χάσει φέτος όπως συνέβη πέρυσι.

Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε το περασμένο καλοκαίρι να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Λιόν για τον Μπενζεμά (35 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα ο 22χρονος επιθετικός να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την απογοητευτική πρώτη χρονιά του στη «βασίλισσα» και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν καλά στην περίπτωση του Βίντιτς, αφού η συμπολίτισσα Σίτι είναι διατεθειμένη να τριπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του Σέρβου αμυντικού. Ο ίδιος ο παίκτης πιστεύει ότι θα πρέπει να επιβραβευθεί η συμβολή του στην ομάδα, να παίρνει δηλαδή τα ίδια χρήματα με τον έτερο αμυντικό της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: