Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τα... έχωσε σε Καπέλο ο Σολ Κάμπελ

http://www.sport24.gr/ast/cov/so/sol_2010_6_17_10_16_30_b.jpg"Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με κάλεσε στο Μουντιάλ ο Καπέλο", δήλωσε σε αγγλικά ΜΜΕ ο Σολ Κάμπελ, που ισχυρίστηκε πως ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του παίκτες που δεν είναι έτοιμοι αγωνιστικά. Ο 35χρονος Άγγλος αμυντικός έκανε ότι μπορούσε από τον Δεκέμβριο και μετά έτσι ώστε να βρει ομάδα υψηλού επιπέδου, για να κερδίσει και πάλι μια θέση στην Εθνική Αγγλίας.

Παρόλα αυτά ο Φάμπιο Καπέλο δεν τον πήρε μαζί του στην Αφρική, προκαλώντας την έκρηξη του Κάμπελ, που μίλησε με άσχημα λόγια για τον Ιταλό προπονητή των "λιονταριών".

"'Έδωσα ψυχή και σώμα για να είμαι έτοιμος το καλοκαίρι και θα καταλάβαινα αν ο Καπέλο σκεφτόταν πως: "Αυτός ο παίκτης είναι παρελθόν για την Αγγλία". Παρόλα αυτά έμαθα πως μίλησε με πολλούς παίκτες που είχαν αποσυρθεί, κάτι που δεν συνέβη και με εμένα.

Δεν με πείραξε το να έμενα εκτός Αγγλίας. Με πείραξε ο τρόπος. Δεν άξιζα δηλαδή με την απόδοση μου να είμαι στην Αφρική; Πιστεύω πως ναι. Ο Καπέλο όμως πήρε μαζί του ποδοσφαιριστές που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Νοιώθω καλά για τα παιδιά, όχι όμως για εμένα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αποφάσισε να πάρει μαζί του έναν παίκτη που δεν έκανε καλή σεζόν και έναν που παραλίγο να υποβιβαστεί με την ομάδα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: