Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η αγωνία στο κατακόρυφο στην Μίκρα

http://www.sport24.gr/ast/cov/ir/iraklis_2009_8_18_15_49_4_b.jpgΕπόμενο είναι από την στιγμή που βγήκε ο ήλιος στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης η αγωνία όλων στην οικογένεια του Ηρακλή να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Να έχει βαρέσει κόκκινο εν αναμονή της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ μετά την χθεσινή εκδίκαση της έφεσης για την έγκριση του φακέλου που θα ισοδυναμεί με δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League.Κι αν από χθες – Τετάρτη (16/06) – το απόγευμα τα μέλη της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής δια στόματος του προέδρου της, Ιωάννη Τάκη, εξέφραζαν την αισιοδοξία τους πως όλα θα πάνε καλά τη φορά αυτή από το πρωί τα διαφόρων λογής μηνύματα που έχουν αρχίσει να φθάνουνε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα είναι επόμενο να έχουν διαταράξει το ήρεμο κλίμα που υπήρχε.

Αυτό της αισιοδοξίας κι όσο η αναμονή συνεχίζεται είναι επόμενο ο βαθμός της αγωνίας να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουνε λόγο πως η ανακοίνωση της απόφασης θα γίνει γνωστή τελικά το απόγευμα λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής μας με την Νιγηρία στο Μουντιάλ που συνεχίζεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

"Θεωρώ ότι πήγαμε καλά. Εξηγήσαμε με σαφήνεια και επιχειρήματα όλα αυτά πάνω στα οποία αδικήθηκε η ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή μας και πιστεύω ότι αύριο θα τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα. Είμαστε πολύ δυνατοί ότι είμαστε ενωμένοι. Ο κόσμος έδειξε την δυναμική του", σημείωνε χθες ο πρόεδρος της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης.

Από την πλευρά του ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ στην χθεσινή εκδίκαση και πρώην μέλος της διοίκησης, Θεόφιλος Πατέλης, πρόσθεσε: "Καταρρίφθηκαν όλα όσα παρουσιάστηκαν. Ο φάκελος ήταν πλήρης", κι όσο για τον επίσης νομικό της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου, συνέχισε: "Δώσαμε μία μάχη. Έχουμε ένα πλήρη φάκελο και περιμένουμε να διορθωθούν οι μικρές αβλεψίες της πρωτοβάθμιας επιτροπής".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλής, Ντίνος Γωγάκος, υποστήριξε: "Ήταν μία σωστή εκπροσώπηση, τεκμηριωμένη και σωστή από όλες τις πλευρές. Οι δικηγόροι και ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι φοροτεχνικός, έχουν καταλάβει ότι έχουμε δίκιο και πρέπει να δικαιωθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: