Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Βελλίδης: "Επιτέλους"

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/669532_b.jpg

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Βελλίδης, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του και τους στόχους που θέτει.

Στην αρχική του δήλωση σημείωσε: "Την περίμενα αυτή τη στιγμή πώς και πώς. Επιτέλους, ήρθε. Είμαι από την Καστοριά αλλά η τύχη με έφερε μακριά από το σπίτι μου τόσα χρόνια. Τώρα θα είμαι στην ομάδα του Άρη και κοντά στην οικογένειά μου".

Για τον Διαγόρα Ρόδου και το συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη τόνισε: "Οι άνθρωποι του Άρη από ότι πληροφορήθηκα είχαν μπει στην διαδικασία να παρακολουθούν παιχνίδια μου από πέρυσι. Εγώ έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου πάντα και κάπως έτσι βρέθηκα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το να έχω πολλά παιχνίδια στην πλάτη μου. Δεν είχα προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι πολύ θετικό".

Ερωτηθείς για την συνεργασία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπογράμμισε: "Είναι μεγάλο γεγονός για μένα. Το μυαλό μου είναι στην προετοιμασία. Ανυπομονώ να τελειώσουν οι διακοπές και να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Το μυαλό μου είναι επί αυστριακού εδάφους".

Για το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Σηφάκη είχε να πει: "Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και για μένα είναι μεγάλη χαρά αλλά και πρόκληση να δουλέψω μαζί του. Μέσα από τέτοιες προκλήσεις γίνεται καλύτερος ένας ποδοσφαιριστής".

Σχετικά με το πώς φαντάζεται την πρώτη του παρουσία στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης»"επεσήμανε: "Έχω σαν στόχο την ομάδα και όχι τόσο το δικό μου συμφέρον. Ανυπομονώ να παίξω στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μακάρι να καταφέρουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Είναι η στιγμή που πρέπει να δουλέψω πολύ και να καθιερωθώ. Σκέπτομαι την πρώτη μου εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του Άρη. Είναι τεράστια τιμή για μένα. Θα κάνω τα πάντα με όλη μου την ψυχή για να γίνω μέλος της ομάδας του Άρη για πολλά χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: