Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ- Γράφουν για Τιριμπόκι


Ο Σιμόνε Τιρμπόκι Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής από την Ιταλία αναφέρεται ως μεταγραφικός στόχος για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, η "L eco di Bergamo" υποστηρίζει ότι ο 32χρονος σέντερ φορ της Αταλάντα, Σιμόνε Τιριμπόκι, (ομάδα που υποβιβάσθηκε στη Σέριε Β) αποτελεί μεταγραφικός στόχος του "δικεφάλου". Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαμπντόρια, την Πάρμα, την Κιέβο.

Σε ανάλογο δημοσίευμα, η "Gazzetta dello Sport" συμπληρώνει, ότι "σήμερα θα γίνει συνάντηση της διοίκησης της Αταλάντα με τον ποδοσφαιριστή, για να αξιολογήσουν τις προτάσεις, που έχουν, μεταξύ των οποίων και αυτή του ΠΑΟΚ του Μπερέτα".

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Αταλάντα με 11 γκολ που έχει περάσει από διάφορες ομάδες της Σέριε Α και Σέριε Β. Μάλιστα, ο Τιριμπόκι έχει συνεργαστεί με τον Μπερέτα στην Λέτσε, στοιχείο που ενισχύει το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Συμφωνία με τον Γκουστάβο
Εύκολη η λύση του Γκουστάβο και φθηνή. Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε σημειώσει, δεν θα επιμένει στην αγορά του Μανιάτη και αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που στρέφεται στον Γκουστάβο, της Κέρκυρας, ποδοσφαιριστή που είχε ουσιαστικά κλείσει εδώ και μήνες. Το όνομά του είχε παίξει τον Ιανουάριο και έμεινε στο περιθώριο αφού ήρθε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον για τον Γκουστάβο.

Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι με τον 28χρονο δεξιό μπακ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν φθάσει σε συμφωνία εδώ και καιρό και από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε άλλη μεταγραφή στην ίδια θέση, ο Βραζιλιάνος είναι πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί επισήμως. Πέρσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Κέρκυρα, με την οποία σημείωσε έξι γκολ και είχε τέσσερις ασίστ.

Η Κέρκυρα θέλει και τον Παπάζογλου
Το ενδιαφέρον για τον Ματίας Βερόν -το οποίο δεν προχώρησε λόγω οικονομικής διαφοράς- ήταν μόνον η αρχή. Η Κέρκυρα ενδιαφέρεται για πολλούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Αραμπατζής και ο Αμπουμπακάρι ακολούθησαν και έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη. Ο Θανάσης Παπάζογλου.

Το εγχείρημα είναι πλέον δύσκολο. Οι υπεύθυνοι του δικεφάλου δεν φαίνεται να είναι προς το παρών διατεθειμένοι να συζητήσουν μια τέτοια παραχώρηση. Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό, στην Κέρκυρα είναι έτοιμοι να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο "Aμπου" επιστρέφει στις Σέρρες
Ο Αμπουμπακάρι δε, είναι πολύ πιθανός ο δανεισμός του στον Πανσερραϊκό, λόγω και της προηγούμενης θητείας του και των σχέσεων που έχει αναπτύξει. Για τους Βερόν και Αραμπατζή δεν υπάρχει ακόμη εξέλιξη. Ο δεύτερος δε ζητά αρκετά περισσότερα σε σχέση με τα χρήματα που κυκλοφορούν και κρίνεται ακριβός. Ο Μπαλάφας θα μείνει στην ομάδα και, σε πρώτη φάση, δεν θα παραχωρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: