Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Πρόταση-βόμβα από Παπουτσάκη

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/papoutsakis_2008_10_23_20_14_43_b.jpgΠρόταση που αναμένεται να προκαλέσει πολλά σχόλια από όλους τους φορείς πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης με την δημιουργία μιας ομάδας -και μόνο- στο νησί που θα ονομάζετει "Κρήτη".Την δημιουργία μιας ομάδας από όλη την Κρήτη σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα πρότεινε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης, σε μια πρόταση που θα συζητηθεί πολλές τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος των "κιτρινόμαυρων", στο περιθώριο εκδήλωσης που παραρεύθηκε, πρότεινε την δημιουργία ενός αθλητικού συλλόγου που θα έχει Παγκρήτια εμβέλεια και θα εκπροσωπεί το νησί σε όλα τα αθλήματα, στηριζόμενο από όλους τους Κρητικούς.

"Οι καιροί είναι δύσκολοι. Οι Έλληνες στο παρελθόν έδειξαν ότι όποτε πολέμησαν ενωμένοι τα κατάφεραν. Πλέον υπάρχει ο "πόλεμος" της οικονομικής κρίσης και η Κρήτη θα πρέπει να δείξει τον δρόμο. Η Κρήτη θα πρέπει να δώσει την λύση στο πρόβλημα" ήταν αρχικά ο πρόλογος του μεγαλομέτοχου του Εργοτέλη και αμέσως μετά έδωσε την είδηση έκπληξη, λέγοντας:

"Η Κρήτη πρέπει να δείξει τον δρόμο και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα εκπροσωπεί το νησί σε όλα τα αθλήματα. Να μπορεί να εκπροσωπεί την Κρήτη σε όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ποδοσφαιρική ένωση με την συμμετοχή όλων των οικονομικών φορέων από την Κρήτη ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε".

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, τα ΜΜΕ ζήτησαν από τον Παπουτσάκη μερικές εξηγήσεις για τα λεγόμενά του και ανέφερε:

"Δεν μιλάω για συγχώνευση αλλά για την δημιουργία μιας ομάδας από όλη την Κρήτη που θα εκπροσωπεί το νησί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και σε όλα τα αθλήματα. Η ομάδα αυτή θα μπορούσε να ονομάζεται "Κρήτη" και να εκπροσωπείται το νησί μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: