Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ζητούν να ακυρωθεί η κάρτα του Ρονάλντο!


Κόλο και Γιάγια Τουρέ στον αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με την  Πορτογαλία Την ακύρωση της κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού ζήτησε από την FIFA η Πορτογαλία. Οι Ιβηρες ισχυρίζονται ότι ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας προσπάθησε αποκλειστικά και μόνο να απομακρυνθεί, ενώ είχε προσβληθεί από τον Γκι Ντεμέλ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο δεξιός μπακ της Ακτής ήρθαν σε ρήξη στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα του 4ου ομίλου, με αποτέλεσμα να "κιτρινιστούν" από τον Ουρουγουανό διαιτητή, Ζόρζε Λαριόντα.

«Ο ποδοσφαιριστής μας απομακρύνθηκε βίαια και σπρώχθηκε κοντά στη μικρή περιοχή της Ακτής Ελεφαντοστού. Όταν σηκώθηκε, περικυκλώθηκε από αντιπάλους και άκουσε προσβλητικά λόγια» ανέφερε με ανακοίνωσή της η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και καταλήγει: «Δεδομένων αυτών των συνθηκών, υπάρχει ανακρίβεια ως προς την τιμωρία και των δύο παικτών. Ο Αφρικανός, ο οποίος υπέπεσε στο φάουλ, δέχτηκε την κίτρινη, ενώ ανάλογη ήταν και η ποινή που δέχτηκε ο Ρονάλντο, ο οποίος απλά προσπάθησε να απομακρυνθεί από το περιστατικό».

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε η τηλεόραση, ο Ρονάλντο κλώτσησε τη μπάλα προς τον Ντεμέλ και άλλους παίκτες πριν τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: