Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

«Είναι βλάκας…»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_CumFnjvDxI.jpgΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΔΙΑΡΡΟΗ: «ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ». ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΟΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ .-Ο διεθνής επιθετικός μιλώντας στην κρατική τηλεόραση τόνισε πως τίποτα από όσα γράφτηκαν δεν ισχύουν και σημείωσε, πως όποιος έβγαλε προς τα έξω την συγκεκριμένη είδηση είναι βλάκας!

«Όποιος είπε ότι φεύγει ο Ρεχάγκελ είναι βλάκας. Έχει πρόβλημα στο μυαλό αυτός που το έκανε», ανέφερε αρχικά ο Γκέκας και συνέχισε: «Αν θέλει να πει ο Ρεχάγκελ ότι φεύγει, θα το πει ο ίδιος».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τη Νιγηρία, ο Γκέκας ανέφερε: «Ανυπομονούμε για το ματς με τη Νιγηρία. Το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε καλά και θέλουμε να νικήσουμε. Αν νικήσουμε, όλα είναι πιθανά, ακόμα και για την πρόκριση».

Σχετικά με τις αλλαγές που πιθανών θα γίνουν στην ενδεκάδα, σημείωσε: «Αυτά που πρέπει να διορθώσουμε εμείς θα τα κάνουμε. Την ενδεκάδα θα τη βγάλει ο προπονητής. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αφού το ματς το θέλει και η Νιηγηρία. Νομίζω πως όποιος είναι πιο έτοιμος θα το πάρει».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο, τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας γιατί το αξίζουμε».

Ενοχλημένος για την… ακρόπολη

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια για το θέμα που προέκυψε από την χθεσινή του ομιλία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν φαίνεται να τον ενόχλησε και ιδιαίτερα. Αυτό που τον πείραξε περισσότερο, ήταν ένα δημοσίευμα του γερμανικού Τύπου, το οποίο έγραφε πως η ομάδα του ήταν πιο αργή από την Ακρόπολη. Ο «Ρεχακλής» είχε αποφασίσει μάλιστα να τοποθετηθεί δημόσια για αυτό, ωστόσο οι συνεργάτες του τον ηρέμησαν και τελικά άλλαξε γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: