Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Θετικά μηνύματα για την υπόθεση του Ηρακλή

http://www.novasports.gr/media/70177.jpgΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδίκαση της υπόθεση της έφεσης του Ηρακλή για το θέμα της αδειοδότησης και τα μηνύματα είναι θετικά όσον αφορά την δικαίωση των «κυανολεύκων», με την απόφαση να αναμένεται αύριο. Παρόντες περίπου 50 φίλαθλοι του Ηρακλή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πήγαμε καλά, εξηγήσαμε με σαφήνεια και επιχειρήματα όλα αυτά πάνω στα οποία αδικήθηκε η ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή μας, πιστεύω ότι αύριο θα τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα. Αν είχαν κάποιες απορίες θα μας ρωτούσαν κάτι που δεν έγινε».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Γωγάκος υπογράμμισε: «Ήταν μία σωστή εκπροσώπηση, τεκμηριωμένη και σωστή από όλες τις πλευρές. Είπα αν δεν έχει βιωσιμότητα η ΠΑΕ επηρεάζονται όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Η εκτίμηση μου είναι θετική, οι δικηγόροι και ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι φοροτεχνικός έχουν καταλάβει ότι έχουμε δίκιο και πρέπει να δικαιωθούμε».

Ο νομικός κ. Χάρης Γρηγορίου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την υπόθεση του Ηρακλή λέγοντας: «Δώσαμε μία μάχη, έχουμε έναν φάκελο πλήρη και περιμένουμε να διορθωθούν οι μικρές αβλεψίες της πρωτοβάθμιας. Όταν είσαι άρτιος δικαστικά θα κερδίσεις. Δεν υπάρχει άλλη απόφαση πέρα από την θετική. Δεν γίνει επίκληση της ιστορίας των 102 χρόνων του Ηρακλή αλλά επίκληση των οικονομικών, διοικητικών στοιχείων που ζητάει ο νόμος.

Ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξης Κεσόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα και υπογράμμισε: «Δεν υπήρχε καμία κόντρα, δεν έγινε καμία ερώτηση και όλα βαίνουν καλώς. Το τραγελαφικό είναι ότι… έσπασε ένα χαρτί τύπου Ντιέ, πάλι από τον Ντιέ αλλά είναι ανακριβές και δεν το έλαβαν υπόψη τους τα μέλη της επιτροπής, που γέλασαν μάλιστα. Καλύψαμε το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αλλά και της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Αν υπήρχε κάτι άσχημο θα το είχαμε καταλάβει, μας είπαν ότι καλύφθηκαν από τις απαντήσεις μας και όλα πάνε καλά. Αύριο περιμένουμε να μάθουμε την απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: