Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Πρίττας


Ο Σάκης Πρίττας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος Πρόβλημα δημιουργείται στην Εθνική ομάδα με τον Σάκη Πρίττα. Ο μέσος του Αρη, ξεκίνησε την Τρίτη στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του, καθώς αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Πλέον θα προσπαθήσει με θεραπεία να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να τεθεί έτσι στην διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ για το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Νιγηρία. Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οπως δείχνει στις προπονήσεις, ο Γερμανός τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ελλάδας, ενώ κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει και αλλαγή στο σύστημα. Το 3-4-3 αναμένεται να είναι αυτό με το οποίο θα παραταχθεί η Ελλάδα στο Μπλουφοντέιν, προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει την άμυνά της και από κει και πέρα να έχει αξιώσεις και στην επίθεση.

Νίνης, Σαλπιγγίδης, Κυργιάκος αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα, αν και με προπονητή τον Ρεχάγκελ ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος μέχρι την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: