Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Βέβαιοι οι «κυανόλευκοι» για δικαίωση

Βέβαιοι οι «κυανόλευκοι» για δικαίωση

Αυτό το οποίο «ζει» ο Ηρακλής εδώ και μέρες, είναι κάτι μοναδικό στα Ελληνικά δεδομένα. Ταλαιπωρείται αφάνταστα, μένει πίσω σε όλα και τον έχουν βάλει σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο είναι αναγκασμένος τελικά να παίξει, αλλά τουλάχιστον ζητά τους ίσους όρους και όχι κάτι διαφορετικό! Όλο αυτό το διάστημα η ΠΑΕ Ηρακλής συντονισμένα και με κάθε λεπτομέρεια, πραγματοποιούσε όλες τις απαραίτητες συμπληρωματικές ενέργειες, μαζί με όλες τις επαφές και συζητήσεις, προκειμένου ο φάκελος της αδειοδότησης να είναι υπερπλήρης. Να μην υπάρχει δηλαδή κανένα ενδεχόμενο απόρριψης. Να μη δοθεί κανένα δικαίωμα και «πάτημα» για να γίνει κάτι διαφορετικό από το αυτονόητο, τη δικαίωση.

Είναι απόλυτα τεκμηριωμένος

Όπως τόνιζαν όλο αυτό το διάστημα οι διοικούντες την ΠΑΕ, ο φάκελος θεωρείται απόλυτα πλήρης και τεκμηριωμένος. Έγινε, όπως λέγεται, μια πολύ οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου ο Ηρακλής να μη δώσει το δικαίωμα αμφισβήτησης σε κανέναν. Παράλληλα και πέραν των τυπικών, ο φάκελος είναι τεκμηριωμένος από κάθε άποψη, αλλά παράλληλα υπάρχει η δεδομένη ακαδημαϊκή υποστήριξη, με τις γνωμοδοτήσεις που ζητήθηκαν και δόθηκαν όλες αυτές τις ημέρες από εξέχοντες πανεπιστημιακούς, ενώ ασφαλώς πέραν της ακαδημαϊκής υπάρχει και η απαραίτητη νομική υποστήριξή του. Όπως υπογράμμιζαν ακόμα και χθες (αλλά έχει ειπωθεί πολλάκις όλες αυτές τις ημέρες) στην ΠΑΕ Ηρακλής, αν δεν θα περάσει ο φάκελος αδειοδότησης του Ημίθεου, θα πρόκειται για ένα πραγματικά τεράστιο σκάνδαλο, άνευ προηγουμένου.

Συγκριτικά με άλλους και μεμονωμένα

Στην ΠΑΕ Ηρακλής έχουν «οχυρωθεί» αυτές τις ημέρες συνεχίζοντας αδιάκοπα τον αγώνα της δικαίωσης. Σύμφωνα με όλα όσα έχουν συλλέξει, με όλα τα έγγραφα που έχουν, θεωρούν ότι αν δεν θα περάσει ο φάκελος, θα μιλάμε για μοναδικό σκάνδαλο. Κι αυτό όχι απλά και μόνο συγκριτικά με τα όσα έχουν προκύψει από φακέλους άλλων ΠΑΕ, αλλά και από τον ίδιο τον φάκελο της ΠΑΕ. Με λίγα λόγια στον Ημίθεο θεωρούν πως έχουν περάσει φάκελοι άλλων ΠΑΕ της κατηγορίας, οι οποίοι φέρεται να είναι ελλιπείς συγκριτικά μ’ αυτόν του Ηρακλή! Ουσιαστικά όμως ακόμη και ο ίδιος ο φάκελος των «κυανόλευκων», δίχως να συγκριθεί απαραίτητα με κάποιον άλλον, θεωρείται από μόνος του υπερπλήρης και ικανός να δώσει την αδειοδότηση και να βάλει ουσιαστικά ένα τέλος σ’ αυτή την κατάσταση που έχει ταλαιπωρήσει πάνω από δύο εβδομάδες τον Ηρακλή.
Η αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» του Ημίθεου είναι δεδομένη, αλλά δεν πρόκειται για ένα αίσθημα το οποίο βγαίνει τυχαία από τη Μίκρα. Πρόκειται για κάτι το οποίο ουσιαστικά προκύπτει από τα στοιχεία τα οποία έχουν συλλέξει οι «κυανόλευκοι» και ιδιαίτερα από τον πληρέστατο, όπως τον χαρακτηρίζουν, φάκελο που εξετάζεται από την Ε.Ε.Α. (Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδοτήσεων) της ΕΠΟ. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: