Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Φωνή λαού, οργή... Ηρακλή

http://www.contra.gr/images/m/hraklhs-1506_m.jpgΓια περισσότερες απο τρεις ώρες οι φίλαθλοι του Ηρακλή μετέτρεψαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε... Καυτανζόγλειο, διαδηλώνοντας και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Γηραιού.Λίγες μόνο ώρες μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν οι "κυανόλευκοι" στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, οι φίλοι του Ηρακλή ξεκίνησαν στις 20:00 απο το Ιβανώφειο και κατευθύνθηκαν στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Αρχικά, η πορεία κατευθύνθηκε στη διασταύρωση της Αγίου Δημητρίου με την κάθοδο για τα Πανεπιστήμια. Τα συνθήματα, τα πανό και οι σημαίες του Ηρακλή είχαν για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το σύνθημα, "η χώρα θα καεί τον Ηρακλή αν ρίξετε στη Β' Εθνική", ακούστηκε πάλι σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Περίπου στις 21:00 η πορεία πλησίασε στην Εγνατία, στην πλατεία Συντριβανίου, με τον δρόμο να μένει για σχεδόν ένα τέταρτο κλειστός.

Στη συνέχεια η πορεία συνέχισε την κάθοδό της, από την Εθνικής Αμύνης, προς την Τσιμισκή, σειρά μετά είχε η Αγίας Σοφίας και η πλατεία Αριστοτέλους, η οδός Βενιζέλου και εν συνεχεία το κτίριο όπου βρίσκεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Απο κει, οι φίλαθλοι του Ηρακλή, πήραν το δρόμο της επιστροφής για το Ιβανώφειο απο όπου και είχαν ξεκινήσει, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Τετάρτη. Την κρισιμότερη ίσως μέρα στην ιστορία του Γηραιού. Νέα κινητοποίηση ετοιμάζουν οι φίλοι του Ηρακλή σήμερα, στην Αθήνα.Ένας σημαντικός αριθμός οπαδών του 'γηραιού' αναμένεται να βρεθεί έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, την ώρα (14.30) που η δευτεροβάθμια επιτροπή θα εξετάζει τον φάκελο με τα πρόσθετα στοιχεία για να δώσει ή όχι άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα.

Πολλοί από τους φίλους του συλλόγου που θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ θα ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, είναι προγραμματισμένο να συγκεντρωθούν φίλοι της ομάδας έξω από το Ιβανώφειο σήμερα το μεσημέρι και να περιμένουν την ανακοίνωση της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: