Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Άρης- Πολύ κοντά στον Οριόλ της Σανταντέρ

http://www.sport24.gr/ast/cov/re/re_2010_6_16_9_24_22_b.jpgΗ καθυστέρηση της απάντησης της Ρίβερ Πλέιτ για την παραχώρηση ή όχι του Κριστιάν Νασούτι είχε σαν αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να στραφεί σε άλλες λύσεις κεντρικού αμυντικού δείχνοντας να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Οριόλ Λοθάνο Φαράν ή πιο γνωστού ως Οριόλ της Ρασίνγκ Σανταντέρ.Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του 29χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτησή του.

Ο Οριόλ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από δύο καλοκαίρια είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού αλλά και πρόσφατα του Ατρομήτου.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ή διαφορετικά μέσα στα επόμενα 24ωρα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να ανακοινώσει την απόκτησή του Οριόλ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάψει να ασχολείται με τον Νασούτι.

Όπως και να έχει όμως στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης δείχνουν αποφασισμένοι να επιμείνουν στο ποσό των 300.000 ευρώ για την απόκτησή του ακόμη και αν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις 31 Αυγούστου που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Σήμερα εξάλλου, κι αν χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση των Κώστα Μενδρινού και Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα τρία χρόνια, αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο 29χρονος διεθνής Βραζιλιάνος Mίτσελ Γκαρμπίνι Περέιρα για τις τελικές συζητήσεις ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Κάρλος Αράνο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του με τον Βραζιλιάνο Μίτσελ να είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός και να μην καταλαμβάνει θέση ξένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: