Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η UEFA στην Τούμπα

http://www.sport24.gr/ast/cov/13/139830_b.jpgKαθοριστικό είναι το διήμερο που ακολουθεί για την Τούμπα καθώς εκπρόσωποι της UEFA και της TEAM θα επιθεωρήσουν το γήπεδο και θα ενημερώσουν τους επιτελείς της ΠΑΕ για τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πέντε εκπρόσωποι της UEFA και της TEAM θα ενημερωθούν για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην Τούμπα, κυρίως στις θύρες 7 και 8 που χρειάζονται άμεση ενίσχυση.

Παράλληλα θα επιθεωρήσουν τους χώρους στον 3ο όροφο και τον 4ο όροφο του κεντρικού κτηρίου της Τούμπας, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένες οι σουίτες.

Επίσης θα δουν τους εσωτερικούς χώρους στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ θα ξεναγηθούν εντός και εκτός γηπέδου για να έχουν μία πλήρη εικόνα.

Στην αυριανή επιθεώρηση θα δοθεί βαρύτητα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ.

Για αυτόν τον λόγο βρίσκονται ήδη από χθες οι εκπρόσωποι της TEAM στη Θεσσαλονίκη. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως στην Τούμπα θα βρεθεί αντιπροσωπεία τόσο από το MEGA όσο και από την ΕΡΤ, από τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα, δηλαδή, που έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: