Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωσε Ρέντζα η Λάρισα


Ο Ρέντζας είναι και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΛ Παίκτης της Λάρισας και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης ο νεαρός Βασίλης Ρέντζας. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Φιλοκτήτη Μελίβοιας. Ο 18χρονος παίκτης που θεωρείται αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο του νομού δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος.

Η ανακοίνωση της Λάρισας, αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 υλοποιώντας τον σχεδιασμό της για επένδυση σε ταλέντα του νομού και αξιοποίηση του νέου ποδοσφαιρικού δυναμικού από την ευρύτερη περιοχής της Λάρισας, ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ρέντζα με μεταγραφή από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 16 Απριλίου 1992) μεσοεπιθετικός υπέγραψε κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Παπακώστα συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο Βασίλης Ρέντζας ο οποίος θεωρείται μια από τις κορυφαίες περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο νομό, στη συγκεκριμένη ηλικία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας λίγα λεπτά μετά από την υπογραφή του συμβολαίου, που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Γιάννη Τζήμα, του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ζήση Ζιάγκα, του Αντώνη Δημηνίκου, προέδρου του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, του προπονητή, Μίλτου Ζιάκα και του πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Δήλωσε "χαρούμενος για ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αφού ανέκαθεν ήθελα να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μας. Πόσο μάλλον από τη στιγμή, που σε λίγους μήνες η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο. Θεωρώ ότι αυτή η προοπτική είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή", επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σαφέστατη προτίμησή του στην ΑΕΛ, έναντι άλλων ομάδων της Super League που εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πρόσθεσε ακόμη πως "μέτρησε πάρα πολύ η ιδιαίτερη προσέγγιση από τον κύριο Παπακώστα, τον οποίο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε, όπως ευχαριστώ θερμά και τους ανθρώπους του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για όλα όσα μου προσέφεραν αυτά τα χρόνια. Ειδικότερα τον προπονητή μου, τον κύριο Ζιάκα, ο οποίος με βοήθησε σημαντικά να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά και σήμερα να γίνομαι μέλος μιας πολύ μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΛ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: