Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Την Παρασκευή θα κριθεί η συνεργασία...


Εδωσαν τα χέρια Κόκκαλης και Μαρινάκης Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται πλέον ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ίσως έτσι ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο του Ελληνα εφοπλιστή στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν έως την Παρασκευή.

Την Τρίτη οι δύο άντρες συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και συζήτησαν για περίπου τρεις ώρες. Ο Κόκκαλης άκουσε τα όσα είχε να προτείνει -επίσημα πλέον- ο Μαρινάκης και θα υπάρξει νέα επικοινωνία ανάμεσά τους, ώστε να δοθούν οι τελικές απαντήσεις. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή τους και οι δύο χαρακτήρισαν εποικοδομητική τη συζήτηση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε: "Είχαμε μία καλή συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος έκανε μία σοβαρή πρόταση σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Νομίζω ότι ήταν εποικοδομητική και θα έχουμε άλλη μία συνάντηση την Παρασκευή που θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε στο θέμα της συνεργασίας μας". Και αμέσως μετά είπε: "Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, έχοντας ως γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού".

Από τη δική του μεριά ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσθεσε: "Την Παρασκεύη θα ξεκαθαρίσουν όλα. Έχουμε και οι δύο καλή διάθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: