Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Το σχέδιο Ηρακλή για Σούπερ Λίγκα!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/994ab55bb10b4761db94dd24b2c796ab_L.jpg?1276668580?1276668580?1276668580Εκθέσεις ορκωτών λογιστών ότι η αύξηση Μ.Κ. πρέπει να γίνει για 3 εκάτ. ευρώ και όχι για 6 εκάτ. θα προσκομίσει ο Ηρακλής. Στη συνέχεια βεβαιώσεις από Μυτιληναίο, Χούλη, Ρέμο για «χάρισμα δανεικών». Όλη η υπερασπιστική γραμμή και το μήνυμα από... Νότια Αφρική! Στις 14.30 ο Ηρακλής ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα δώσει την «τελευταία παράσταση» για να μπορέσει ν’ αγωνιστεί στη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Το SoccerPlus αποκαλύπτει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει και τα επιχειρήματα που θα καταθέσει προκειμένου να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και να πάρει την άδεια συμμετοχής.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, οι λόγοι που δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής είναι α) ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες εντός των ημερομηνιών οφειλές στους ποδοσφαιριστές Μπιλίσκοφ, Κοβαλέφσκι, Ντιέ, β) η μη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και γ) η μη ύπαρξη γενικού διευθυντή και λογιστή α΄.

Για τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές ο Ηρακλής θα υποστηρίξει ότι τις έχει ρυθμίσει και θα προσκομίσει βεβαιώσεις τον ποδοσφαιριστών που θα το επιβεβαιώνουν. Το θέμα του γενικού διευθυντή και του λογιστή α’ αναμένεται να ξεπεραστεί.

Το πρόβλημα είναι η μη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε ποσό της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ που σημαίνει στη γλώσσα του συστήματος αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ ότι δεν έχει «καθαρή θέση».

Για να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα που είναι και το σημαντικότερο ο Ηρακλής θα υποστηρίξει τα εξής:

α) Θα προσκομίσει νέες εκθέσεις ορκωτών λογιστών σύμφωνα με τις οποίες η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου πρέπει να γίνει για ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρών και όχι των έξι.

β) Για την κάλυψη αυτού του ποσού ο Ηρακλής θα προσκομίσει βεβαιώσεις από τους Μυτιληναίο, Ρέμο, Χούλη και άλλους που θα παραιτούνται από ποσά που φέρονται να έχουν δανείσει στην ΠΑΕ.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν στην ΠΑΕ ότι θα καταφέρουν να πάρουν την άδεια.

Από τη Νότια Αφρική το μήνυμα προς τα μέλη της επιτροπής που θα κρίνει τους φακέλους και του Ηρακλή και του ΟΦΗ και των άλλων ομάδων είναι «να εφαρμοστούν οι κανονισμοί»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: