Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ-Πιάνουν «δουλειά» οι Ιταλοί

Πιάνουν «δουλειά» οι Ιταλοί

Δουλειά με περιεχόμενο και επαγγελματική συνέπεια ξεκινούν στον ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπερέτα και οι συνεργάτες του, που θέλουν σε σύντομο χρόνο να βάλουν όλες τις παραμέτρους για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία που θα κάνει φέτος ο Δικέφαλος, σε μια σαιζόν υψηλών απαιτήσεων.
Ο Ιταλός τεχνικός μετά από την σύντομη παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ, έφυγε χθες το πρωί με την πρώτη πτήση για το Μιλάνο και πλέον θα επιστρέψει στις 27 του μήνα για την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει στις 29 Ιουνίου.
Ο ίδιος δεν πρόλαβε τελικά να δει τις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου του Γιώργου Λόλα στην Σουρωτή, κάτι που δεν ήταν και επιτακτικό, αφού προέχει το ραντεβού της προετοιμασίας στο Μπρούκεναου, όπου η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της εκεί στο δεκαπενθήμερο από 7 ως 21 Ιουλίου.
Σήμερα θα μεταβούν από την Ιταλία στο Μπρούκεναου ο βοηθός του Μπερέτα Μαξ Κάντζι και μάλλον ο γυμναστής Πάολο Λατσαρίν. Οι δυο τους θα δουν τις εγκαταστάσεις και θα ενημερώσουν τον κ. Μπερέτα, ενώ όλοι θα μελετήσουν και το πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε να καλύψουν τις κενές ημερομηνίες με φιλικά παιχνίδια πέραν αυτών των δυο που έχουν κλειστεί με Όφενμπαχ (17/6) και Νυρεμβέργη (20/6).
Είναι φανερό πως ο χρόνος είναι περιορισμένος αλλά δίνει το περιθώριο για να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα και στο νέο τιμ αλλά και στην διοίκηση να προλάβουν ότι είναι επιβεβλημένο να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: