Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΑΕΛ -Ζήτησε Αραμπατζή και περιμένει

http://www.sport24.gr/ast/cov/ar/arab2007_b.jpgΤον Νίκο Αραμπατζή ζήτησε ο Γιάννης Παπακώστας, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ. Φουλάρουν για επιθετικό οι βυσσινί. Μπορεί η διοίκηση της ΑΕΛ να εξετάζει σε πρώτο πλάνο παίκτες που βρίσκονται στο εξωτερικό και μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως κλείνουν τα μάτια και σε περιπτώσεις από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Μια από αυτές είναι και του Νίκου Αραμπατζή, στον οποίο η διοίκηση του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο Γιάννης Παπακώστας πιστεύει πολύ στον 27χρονο δεξιό μπακ του Δικέφαλου και ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ να ξεκινήσουν επαφές με τον ΠΑΟΚ, για να δουν πως μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ των βυσσινί.

Αρχικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει κάποιο ποσό ως αποζημίωση, όμως είναι βέβαιο πως αν ο παίκτης δεν φέρει κάποια πρόταση μέχρι ένα χρονικό διάστημα, τότε ίσως και να μείνει ελεύθερος ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα στην ΑΕΛ.

Φουλάρει για επιθετικό

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει του επιθετικού, αφού η προετοιμασία της ΑΕΛ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο Γιάννης Παπακώστας θέλει να έχει έτοιμο τον βασικό στράικερ της ομάδας στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: