Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Κούπερ: "Υπόσχομαι σκληρή δουλειά"


Από την πρώτη προπόνηση του Αρη Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Αρη, υπό τις οδηγίες του Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντίνος προπονητής, στις πρώτες τους δηλώσεις εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πετυχημένη για τους "κίτρινους".

"Χτίζουμε την ομάδα σε εποχές που υπάρχουν παίκτες που φεύγουν και έρχονται. Είναι κρίσιμη εποχή. Η προετοιμασία είναι κρίσιμο σημείο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί θα πρέπει τώρα να κτίσουμε την ομάδα. Στους καινούργιος εύχομαι καλή τύχη και τους λέω ότι είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε.

Ξαναπιάνουμε δουλειά λοιπόν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά. Θα οριοθετήσουμε που μπορεί να φτάσει η ομάδα και πως θα παρουσιαστεί.

Να είμαστε από την αρχή ομάδα. Να είμαστε δυνατοί. Υπάρχουν όνειρα. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την επιτυχία, αλλά μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να την πετύχουμε".

Για τον αγώνα Ελλάδας-Αργεντινής είχε να πει:

"Θα είναι περίπλοκο παιχνίδι. Η Αργεντινή το καλύτερο πρόσωπο μέχρι τώρα. Θα είναι δύσκολα για την Ελλάδα. Δεν ξέρουμε αν ο Μαραντόνα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και δεν γνωρίζουμε αν αυτοί που θα μπουν δεν θα είναι καλύτεροι."

Δεν υπάρχουν σχόλια: