Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Δεν υπάρχει... ευρώ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e6dd4d5380200210dfc0499ef37f5f94_L.jpg?1277212596?1277212596?1277212596Η μοναδική είδηση, αν μπορεί να χαρακτηρισθεί είδηση, που προέκυψε από το αποψινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι χρήματα δεν υπάρχουν. Πρώτη προτεραιότητα η μείωση του ρόστερ και δεύτερη η πώληση κάποιου παίκτη.

Το θέμα που συζητήθηκε έντονα ήταν η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Θέμα λίγο πολύ γνωστό από το κλείσιμο της περσινή χρονιά. Η διοίκηση του Δικεφάλου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να υπάρχει σκεπτικισμός αν θα μπορέσει νη νέα χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αποδεσμεύσεις

Αποφασίσθηκε να μην αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, αν πρώτα δεν "αδειάσει" το υπάρχον ρόστερ, είτε με αποδεσμεύσεις, είτε με πωλήσεις παικτών. Γι' αυτό και τις επόμενες μέρες ο Ζήσης Βρύζας θα ρίξει το βάρος σ’ αυτό τον τομέα προκειμένου να δώσει λύσεις σε ζητήματα που εκκρεμούν τον τελευταίο χρόνο

Βιερίνια και Κοντρέρας

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν ως μάννα εξ’ ουρανού την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή. Οι μοναδικοί παίκτες που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον είναι οι Βιερίνια και Κοντρέρας. Ο δεύτερος παρότι βρίσκεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με την ομάδα της Χιλής δεν έχει αγωνιστεί ως βασικός για να κεντρίσει τα βλέμματα σκάουτερ. Ο πρώτος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τις περισσότερες ομάδες εντός, αλλά και εκτός συνόρων.

Αναζήτηση χορηγού

Παρότι ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για την ώρα που θα ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας.

Σε καλό δρόμο τα έργα

Τέλος, έγινε μία ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στο γήπεδο της Τούμπας και διαπιστώθηκε ότι προχωράνε με πολύ γρήγορο ρυθμό και εντός χρονοδιαγράμματος. Πηγη gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: