Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Προτιμά την ΑΕΚ ο Αλόνσο


Ο Μάρκος Αλόνσο θέλει ΑΕΚ... Ο Μάρκος Αλόνσο φαίνεται ότι προτιμά να αγωνιστεί στην ΑΕΚ παρά στην Μπενφίκα, καθώς στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πάρει σίγουρα παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο αν η "Ενωση" θέλει να αποκτήσει τον ισπανό θα πρέπει να καταθέσει πρόταση και στη Ρεάλ, όπως τόνισε ο πατέρας Αλόνσο.

Συγκεκριμένα ο Πένια Αλόνσο μίλησε στον ιστότοπο aek365.gr για την επιθυμία του γιού του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

"Μίλησα με τον υιό μου σήμερα το πρωί. Βρίσκεται σε διακοπές σε παραθαλάσσιο μέρος της Ισπανίας, προς το νότο. Μου είπε πως θα ήταν καλύτερο για αυτόν να αγωνιστεί στην ΑΕΚ από ότι στην Μπενφίκα. Το συζητήσαμε και συμφώνησα κι εγώ, διότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να παίξει βασικός στην ΑΕΚ παρά στην Μπενφίκα. Το σημαντικό για τον Μάρκος είναι να παίζει. Δεν υπάρχει λόγος να πάει στην Μπενφίκα αν δεν παίζει. Για αυτό το λόγο άλλωστε φεύγει από την Ρεάλ, επειδή στην πρώτη ομάδα δεν θα αγωνίζεται.

Η Πορτογαλία είναι καλή επιλογή επειδή είναι ένα ισχυρό πρωτάθλημα, η χώρα βρίσκεται δίπλα από την Ισπανία, θα είναι ευκολότερη η προσαρμογή, αλλά όλα αυτά είναι δευτερεύοντα. Το πρωτεύων είναι ο υιός μου να παίζει στην ομάδα που θα πάει. Στην Μπενφίκα αυτό θα είναι δύσκολο τη χρονική αυτή στιγμή που ο Μάρκος δεν έχει κάνει ακόμα μεγάλο όνομα και αν μεταγραφεί στην Μπενφίκα δεν θα πάει ως μια σπουδαία μεταγραφή».

Η ΑΕΚ είναι μια καλή επιλογή. Δεν γνωρίζω προσωπικά αν έχει πραγματοποιηθεί επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ στην Ρεάλ, αλλά αν δεν έχει γίνει θα πρέπει να γίνει σύντομα, διότι την επόμενη βδομάδα η Ρεάλ θα αποφασίσει πιθανότατα σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Μάρκος. Εμείς θα μεταφέρουμε την επιθυμία μας στον σύλλογο, αλλά πάντα τον τελευταίο λόγο έχει η Ρεάλ, αφού δεσμεύει τον Μάρκος με συμβόλαιο και αυτή θα αποφασίσει που θα πάει ο υιός μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: