Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ναι σε Φαμπιάνο, όχι σε Ιμπραΐμοβιτς

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8bc63e42f701e2f6f40184a709402ac4_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, επιβεβαίωσε τον ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δε θα κινηθεί για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.Το φλερτ των «Ροσονέρι» με τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό έχει ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, όμως τα 30 εκ ευρώ που ζήτησε η Σεβίλλη για την παραχώρησή του κρίθηκαν υπερβολικά από τη διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου. Φέτος, σύμφωνα με τον Γκαλιάνι, το ενδιαφέρον αναμένεται να αναζωπυρωθεί και ο Φαμπιάνο φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι η Μίλαν δε θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μπαρτσελόνα.

«Ο Φαμπιάνο ήταν πάντα στη λίστα της Μίλαν. Πέρυσι είχαμε συχνή επικοινωνία για την επικείμενη μεταγραφή του και όλα ήταν αρμονικά. Μπορεί να είναι μία από τις επόμενες μεταγραφές της ομάδας, όμως οποιαδήποτε μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν αποχωρήσει κάποιος άλλος πρώτα», δήλωσε ο Γκαλιάνι.

Για τον Σουηδό επιθετικό της Μπαρτσελόνα τόνισε, «στην Ισπανία με το ισχύον φορολογικό σύστημα που υπάρχει η ομάδα της Βαρκελώνης πληρώνει ένα ακαθάριστο ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο από ό,τι μία Ιταλική ομάδα για το σύνολο των απολαβών ενός παίχτη. Ως εκ τούτου είναι σχεδόν αδύνατο για τον Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει στην Ιταλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: