Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Γιοβάνοβιτς, Τρεζεγκέ, Γκούτι και Ντέκο...


Φάση από τον αγώνα Ζάλτσμπουργκ - Σταντάρ Λιέφης Η νέα διοικητική τάξη πραγμάτων στον Ολυμπιακό, έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για την απόκτηση των Γιοβάνοβιτς, Τρεζεγκέ, Γκούτι και Ντέκο, ενώ υπάρχουν αναφορές και σε πολλούς ακόμα.

Σύμφωνα με το "Goal news", ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να καταθέσει πρόταση στον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο μαζί με την εφορία θα εκτοξεύσει τη δαπάνη της συγκεκριμένης μεταγραφής στα 14 εκατ. ευρώ!!!

Επίσης υπάρχει αναφορά για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ για τον οποίο λέγεται ότι η Γιουβέντους τον παραχωρεί με 3 εκατ. ευρώ. Όσο για τον Γάλλο επιθετικό, οι ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται γύρω (και προς τα πάνω) στα 3,5 εκατ. ευρώ...

Την ίδια ώρα ο Ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός "πλησίασε" τον Γκούτι. Στον πρώην πλέον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο παίκτης ζητάει τριετές με συνολικές αποδοχές 7 εκατ. ευρώ.

Τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση του Ντέκο, ο πολιτογραφημένος Πορτογάλος μέσος της Τσέλσι, δεν θα παραμείνει στους "μπλε", έχει επιθυμία και προτεραιότητα να επιστρέψει στη Βραζιλία, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται στα 2 εκατ. ευρώ...

Φυσικά δεν λείπουν αναφορές για τους Ρικέλμε, Λούκας, Ντος Σάντος κ.λ.π....

Δεν υπάρχουν σχόλια: