Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η νέα διοίκηση στη Λέσχη


Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης με το βραβείο στο χέρι Ο Γιάννης Γρανούζης, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Γιώργος Μποτζώρης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Θόδωρος Εμμανουηλίδης, ο Θωμάς Γιαννόπουλος και ο Κυριάκος Χαμουζάς είναι τα επτά μέλη που αναδείχθηκαν μέσα από την εκλογική διαδικασία και θα συνθέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Αρη.

Τα έξι πρώτα μέλη κέρδισαν την επανεκλογή τους στο διοικητικό σχήμα και νέο πρόσωπο, στη θέση του Τάσου Δεσύπρη, είναι ο Κυριάκος Χαμουζάς, πρόεδρος της απερχόμενης εξελεγκτικής επιτροπής, που συγκέντρωσε 352 ψήφους και κατετάγη 7ος. Πρώτος σε ψήφους προτίμησης ήρθε ο Γιάννης Γρανούζης, συγκεντρώνοντας 594, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιονίκη του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει διετή θητεία.

Δικαίωμα ψήφου είχαν 2.145 μέλη, τα οποία φρόντισαν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους σε σύνολο 5.816 που αριθμεί συνολικά η Λέσχη. Στις κάλπες προσήλθαν 961 μέλη, που αντιστοιχούν περίπου στο 45% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Από τα 961 ψηφοδέλτια τα 945, ενώ υπήρξαν 16 λευκά και άκυρα.

Κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες αναδείχθηκαν τα μέλη που θα απαρτίσουν την εξελεγκτική επιτροπή της Λέσχης, η οποία θα ασκεί εποπτικό ρόλο στη λειτουργία του φορέα. Ο πρώην αντιπρόεδρος του Α.Σ. και μέλος του δ.σ. της Λέσχης, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους 432, ενώ τον ακολούθησαν οι Απόστολος Κούγκας και Δημήτρης Κάκκος, οι οποίες επίσης εξελέγησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: