Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: "Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε"


Ο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Αργεντινή Ο Οτο Ρεχάγκελ, παραχώρησε την Δευτέρα την συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Αργεντινή. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως τόνισε πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του, από τους οποίους ζήτησε να αγωνιστούν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

"Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από αυτό το παιχνίδι. Μόνο να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στους δύο πρώτους αγώνες. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να βγάλουν στο γήπεδο το πάθος και την αγωνιστικότητα, που φάνηκε και στον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ με τη Νιγηρία. Το παιχνίδι είναι ακόμη στο 0-0. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Εχουμε μπροστά μας έναν αγώνα και τίποτε άλλο. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουνε σωματικά και ψυχικά. Ελπίζω να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενθουσιασμό", είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά αναφέρθηκε στα μεγάλα αστέρια της Αργεντινής: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αλλά όλη η ομάδα έχει εξαιρετικούς παίκτες, παγκόσμιας κλάσης. Στην Αργεντινή και τη Βραζιλία οι ποδοσφαιριστές κρέμονται από τα δέντρα. Ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθούν ο Μιλίτο και ο Αγκουέρο. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά βγάζοντας το 110% των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες μου το παιχνίδι της ζωής τους. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω πώς θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε".

Κατά την πάγια τακτική του, δεν αποκάλυψε και τα πλάνα του: "Θα ανακοινώσω την ενδεκάδα στους παίκτες τρεις ώρες πριν το παιχνίδι. Εχω πει πως όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να παίξουν και δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν τελικά". Ο Ρεχάγκελ ρωτήθηκε και αν το παιχνίδι με την Αργεντινή μοιάζει με αυτά κόντρα στην Πορτογαλία το 2004: "Θέλω να μιλήσω μόνο για το ματς που έχουμε μπροστά μας. Οι αγώνες δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Μας ενδιαφέρει μόνο το ματς με την Αργεντινή και σε αυτό έχουμε εστιάσει την προσοχή μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: