Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Καπέλο: "Μεγάλο λάθος του Τέρι"


Ο Φάμπιο Καπέλο στην προπόνηση της Αγγλίας Ο Φάμπιο Καπέλο τα έβαλε με τον Τζον Τέρι, ο οποίος είχε δηλώσει μετά τον αγώνα με την Αλγερία ότι θα οργανώσει μία συνάντηση με τους συμπαίκτες του για να μιλήσουν για την εθνική ομάδα. Στον Ιταλό τεχνικό δεν άρεσε και πάρα πολύ η πρωτοβουλία αυτή του διεθνούς αμυντικού, κάτι που το εξέφρασε δημόσια.

"Ο Τέρι έκανε μεγάλο λάθος. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή για να έρθει ένας παίκτης να μου μιλήσει. Ιδιωτικά και όχι μέσω του Τύπου. Κάθε φορά που έχουμε συνάντηση με τους παίκτες ρωτάω μόνο τον αρχηγό αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πάντα παίρνω αρνητική απάντηση. Ο Τέρι δεν είναι αρχηγός για να απευθυνθώ σε αυτόν.

Είναι απογοητευτικό αυτό που έκανε. Γνωρίζω πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θέλουν να μιλούν περισσότερο στους δημοσιογράφους, παρά στους προπονητές και στους συμπαίκτες του. Τα λάθος είναι πως αν θέλεις να μιλήσεις, το κάνεις μέσα στα αποδυτήρια", σχολίασε ο Καπέλο για την κίνηση του Τέρι, ο οποίος τελικά δεν βρήκε ανταπόκριση από τους συμπαίκτες του, ενώ στο τέλος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: