Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Προσφορά 10 εκατομμυρίων από τον Ολυμπιακό για τον Ροναλντίνιο, λένε οι Ιταλοί

http://www.contra.gr/images/m/dhino_m.jpgΤο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ροναλντίνιο είναι δεδομένο και τη Δευτέρα ήρθε η Gazzetta dello Sport να δώσει συνέχεια, μπαίνοντας και σε ακριβή νούμερα. Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, η προσφορά των "ερυθρολεύκων" ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και γι' αυτό ο "Ρόνι" το σκέφτεται. Είναι γνωστό πως η Μίλαν επιθυμεί να αδειάσει το ρόστερ της από κάποια συμβόλαια, ώστε να κυνηγήσει τους στόχους που την ενδιαφέρον από την αγορά, όπως τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που κόπηκε από τον Ντούνγκα και δεν συμετείχε στο Μουντιάλ, έχει συμπάθειες στο Μιλάνο, όχι όμως φανατικές, κι έτσι φέρεται η διοίκηση πρόθυμη να τον παραχωρήσει, ώστε να γλιτώσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχει να του δίνει για τα επόμενα δύο χρόνια. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Ολυμπιακός και πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς, του προσφέρει το συμβόλαιο που έχει στη Μίλαν ώστε να τον φέρει στην Ελλάδα.

Ο Ροναλντίνιο, πάντως, σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, δείχνει να έχει πάρει 10 κιλά στις καλοκαιρινές διακοπές του, κάτι που συνέβη και πέρυσι, πριν επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά από εντατική προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: