Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Λεβ: Έχει πολλούς Μέσι η Ισπανία…

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_KOvzSys2B.jpgΠαρότι η Ισπανία δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από την Γερμανία για να φτάσει στα ημιτελικά, για τον Γιόακιμ Λεβ εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «νασιοναλμάνσαφτ» αρνήθηκε να αποδώσει χαρακτήρα «ρεβάνς» στον ημιτελικό που θα είναι ένα ριμέικ του τελικού του EURO 2008. «Δεν παίζουμε για ρεβάνς, δεν έχω τέτοια αισθήματα. Το 2008 δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η Ισπανία ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Και στον τελικό ήταν πολύ καλοί», είπε ο Λεβ, πριν εξηγήσει πως οι κίνδυνοι απέναντι στους «φούριας ρόχας» είναι πολύ περισσότεροι από ότι απέναντι σε Αγγλία και Αργεντινή.

«Η Ισπανία εξακολουθεί να είναι το λογικό φαβορί του Μουντιάλ. Είναι το φαβορί για το τρόπαιο και στα τελευταία δύο-τρία χρόνια ήταν η πιο συνεπής ομάδα, πάντα κέρδιζαν τα σημαντικά παιχνίδια. Το κάνουν να φαίνεται εύκολο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν όλη την ενέργεια τους.

Δεν έχουν μόνο ένα Μέσι, έχουν πολλούς Μέσι. Έχουν μια πλειάδα παικτών που μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι, οπότε θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί απέναντι τους. Είναι μια ομάδα που κάνει λίγα λάθη. Πολύ λιγότερα από όσα κάνει η Αγγλία και η Αργεντινή, οπότε πρέπει να τους αναγκάσουμε να κάνουν».

Ο Λεβ δεν μπορούσε να μην σταθεί στην απουσία του τιμωρημένου Τόμας Μίλερ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ένας εκ των Κακάου, Τροχόφσκι και Κρόος θα είναι ο αντικαταστάτης του.«Μας έδωσε πολλά. Η τιμωρία του είναι μεγάλη απογοήτευση αλλά ήταν αναμενόμενο πως κάποιος θα έλειπε κάποια στιγμή, σε ένα τουρνουά που είσαι έξω με δυο κίτρινες κάρτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: